216 Accountants

216 | Accountants 216 Accountants vormt graag het verlengstuk van jouw onderneming. Je kunt bij ons terecht voor advies, accountancy, fiscaliteit en salaris.

216 Accountants Reviews

  1000 euro voor aangifte 2017 - 2018 (ouders)

  Is belastingaangifte ingevuld door 216 over 2017 en 2018 (voor mijn ouders) zonder nota's in te zien en daarvoor meer dan 1000 euro voor betalen, belachelijk. Moet nu het e.e.a. aanleveren en zelf nota's bij de belastingdienst aanleveren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vullen zomaar een aangifte in zonder facturen in te zien.

  ontevreden

  Ik ben klant bij verstiging Harmelen, voorheen Van Breukelen RA. Toen Herman de zaken regelde was ik zeer tevreden, hij wees mij actief op fiscale mogelijkheden, stuurde mij maandelijks belastingtips en gaf specifiek advies. Ook gaf hij tegengas als ik al te scherp zeilde op een vriendelijke en constructieve wijze.
  Dit alles mis ik nu.
  Ik heb dit gemeld bij de huidige vestigingsleider, hij beloofde beterschap. Dat is nu een maand geleden, ik wacht af tot ik de verbetering zie.

  Sterke punten
  Niet aangetroffen

  Zwakke punten
  Niet klantgerciht: zij gaan om voor hen moverende redenen over naar een ander loonpakket, ik heb zelf moeten uitzoeken waar ik de voor mij relevente gegevens uit het systeem haal.

  Puinhoop

  Ik zat al jaren bij dezelfde accountant totdat hij een jaar geleden werd overgenomen door 216. Er zou niets veranderen. Zeiden ze... Binnen de kortste keren gingen alle prijzen belachelijk veel omhoog, als je daarover een vraag stelde moest je ook daar flink voor betalen. Er werd opeens heel agressief gedaan over rekeningen betalen. Ze hebben me een jaar uitgemolken en toen had ik er genoeg van. Ik zou zeker een ander kantoor zoeken.

  Zwakke punten
  duur, agressief. Zeker niet aan beginnen.

Bezoek 216 Accountants

Schrijf een review