Exact Online

Exact Online is dé marktleider online in business software voor ondernemers en accountants in Nederland. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 400.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf. Met Exact Online voor Boekhouden Essentials heb je standaard 1 bankkoppeling. Het importeren van banktransacties gaat in een handomdraai en betalingsbestanden worden makkelijk klaargezet. Automatische uitwisseling is ook mogelijk. Al 400.000 ondernemers gingen je voor. Probeer Exact Online 30 dagen gratis.

Producten

Exact biedt verschillende producten aan voor zowel kleine als grote bedrijven. Online software tegen lage kosten voor mkb's en accountants, met speciale abonnementen voor projectorganisaties, fabrikanten en groothandelaars. Geïntegreerde boekhoud- , CRM – en industrieoplossingen, 100% cloud-based. Overal toegang tot bedrijfsgegevens op elk met internet verbonden apparaat. Geen software installeren of bijwerken. Meld je aan en ga aan de slag. Registreer binnen enkele minuten voor een flexibel maandabonnement. Geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software voor grotere of complexere bedrijven. Kan draaien in een eigen cloud of op locatie worden geïnstalleerd. Biedt overal en altijd online toegang – zelfs op een smartphone. Snel geïmplementeerd, volledig aanpasbaar en beschikbaar in 40 talen. Neem een maandabonnement of schaf het vooraf aan.


Branches

Optimale ondersteuning voor uw bedrijfsprocessen. Productie Software voor productiebedrijven De complete software voor uw productie- en servicemanagement processen. Moderniseer je productiebedrijf door de productie en boekhouding te integreren met je order-, voorraad- en relatiebeheer. Daardoor sluit alles op elkaar aan en krijg je ongekende controle over je productie. Focus voortaan op winstgevende producten en wees de concurrentie te slim af. De belangrijkste voordelen: Calculeer razendsnel scherpe offertes. Stuur je productiebedrijf aan met werkorders. Krijg grondig inzicht in de marges. Ga lean werken dankzij de productiecockpit. Groothandel Software voor groothandels en scherpe marges met slim voorraadbeheer. Integreer order-, relatie- en voorraadbeheer met de boekhouding en tel uit je (tijd)winst. Alles is met elkaar verbonden. Dubbel invoerwerk is voorgoed verleden tijd. Omdat alles online staat werkt iedereen met dezelfde up-to-date gegevens. De belangrijkste voordelen: Integreer order- en voorraadbeheer met je boekhouding & CRM. Hou de vinger aan de pols met professioneel relatiebeheer. Deel makkelijk informatie met klanten en leveranciers. Krijg ultieme controle over je voorraad en cashflow. Zakelijke dienstverlening Software voor de zakelijke dienstverlening Grip op winstgevendheid en kwaliteit van uw processen Lever winstgevende projecten aan de lopende band op door geavanceerd projectmanagement te integreren met urenregistratie, facturatie, boekhouding en relatiebeheer. En met abonnements- en contractbeheer grijp je nieuwe kansen om je business te laten groeien. De belangrijkste voordelen: Verkoop, plan, voer projecten uit én factureer met 1 geïntegreerd pakket. Leg razendsnel scherpe offertes op tafel en bescherm de marges. Schrijf kosten en uren overal online en stuur facturen er in no time uit. Krijg ongekend inzicht in kosten, omzet en capaciteit per project. Bekijk de andere branches op de website van Exact Online.


Trainingen

Wil je nog slimmer gebruik maken van jouw Exact software? Profiteer dan van het ruime aanbod aan cursussen en trainingen van Exact Online. Exact heeft hier een uitgebreid en professioneel trainingscentrum voor ingericht. De trainingen vinden plaats in kleine groepen, in een prettige en inspirerende sfeer. Hierbij wordt een actieve inbreng van de cursisten verwacht. Dat is namelijk van essentieel belang om de training met succes te doorlopen. Exact online biedt een serie trainingen voor Exact Globe en Exact Synergy en daarnaast een aantal algemene trainingen zoals de basis boekhoud training. Uiteraard begeleiden de enthousiaste trainers van Exact online jou nauwgezet en met uiterst veel persoonlijke aandacht.


Exact App Center

Het Exact App Center geeft je een handig overzicht van alle software die te koppelen is aan Exact software. Doe meer met apps! De bedrijfssoftware van Exact is erg eenvoudig uit te breiden met applicaties. Lees ook deze voorwaarden (Disclaimer) voor gebruik op de website van Exact Online. Wil je ook een app of koppeling maken? Meld je dan aan voor het Exact App Center partnerprogramma. Wil je dit laten doen? Vind dan een gespecialiseerde partner.


Contactgegevens

Exact Software Nederland B.V. Molengraaffsingel 33 2629 JD Delft Netherlands T: +31(0)15 - 711 51 00 F: +31(0)15 - 711 51 10 E: [email protected] BTW nr: NL007225994B01 KVK nr: 27223120


Exact Online Reviews

Bezoek Exact Online

Schrijf een review