Ageras | Wij vinden de juiste boekhouder of accountant Ageras heeft meer dan 60.000 mensen geholpen een nieuwe boekhouder of accountant te vinden. Onze dienst is geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

Ageras Reviews

  Eenzijdige wijziging voorwaarden

  Sinds ± een jaar werkte ik samen onder de oude voorwaarden van Ageras. In september zijn mijn credits vanzelf opgehoogd, omdat ik onder een minimum positie kwam. Onbewust; maar er werd ineens ± € 1.000 in rekening gebracht voor nieuwe credits. Vooruit dan probeer ik het nog maar een jaar, dacht ik. Nu blijken de voorwaarden te zijn veranderd en mag ik voor mijn credits 9 maanden meekijken voor mogelijke leads. Echter moet ik in de toekomst voor een lead 30% (1e jaar) en 10% (alle opvolgende jaren) gaan betalen. Dit pas niet bij mijn bedoelingen. Uitleg gekregen, maar ik blijf van mening dat de nieuwe voorwaarden niet bij mij passen. Ageras weigert mijn credits terug te betalen. Niet netjes van Ageras.

  Sterke punten
  met de nieuwe voorwaarden: geen

  Zwakke punten
  eenzijdige wijziging algemene voorwaarden

  niet doen

  Ageras is een bedrijf dat de leveringsvoorwaarden in hun eigen voordeel verandert als hen dat uitkomt. Vooruit betaald en je weet niet waarvoor. Niet Doen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  heleboel

Bezoek Ageras

Schrijf een review