Accon avm adviseurs en accountants

Accon avm adviseurs en accountants Adviseur en Accountant | 50 kantoren | MKB en Agro | Nieuwsbrief per branche| Ruimte voor ondernemen | Accon avm | Kunnen wij u helpen?

Accon avm adviseurs en accountants Reviews

  ERG SLECHT!!! Ongeschoold, respectloos en bewust uit om je helemaal kapot te maken

  Het is haast crimineel zoals Dhr Epema en kortnuiten met klanten omgaan.
  Je boekhouding wordt gewoon helemaal NIET gedaan, aangiftes worden "vergeten" (dus boetes belastingdienst is eerder regelmaat dan uitzondering), verwacht erg hoge bijkomende kosten en frustraties van ongeschoolde en onkundig personeel. Schoolverlaters zonder inhoudelijke kennis,ongekwalificeerde teamleiders etc etc.
  Het lijkt wel alsof ze de slechte reviews op Google ook intern hebben doorgevoerd en iedereen die er werkt ongelukkig is. NIET AAN BEGINNEN WANT JE WORDT ZO OP TORENHOGE KOSTEN GEJAAGD DIE MAKKELIJK VOORKOMEN HADDEN KUNNEN WORDEN ALS ZIJ HUN ADMIN VOOR JOU HADDEN GEDAAN EN OPGEVOLGD wat ze dus opzettelijk "vergeten". Het is gewoon crimineel dit verzuim en de respectloze communicatie.

  Sterke punten
  GEEN. Amateuristische criminele club met gangsters als EPEMA die doen alsof ze teamleider zijn. Je wordt vd gek gehouden en de kosten mag je lekker zelf betalen. Reken op duizenden euro's verrassingskosten als gevolg van aangiftes die niet op tijd worden ingedient ("oeps vergeten meneer de klant") zie je jezelf al in de schulden raken omdat dit kantoor je alles plots en ineens laat betalen?? Boeit ze niks dat ze hun admin voor jou niet hebben gedaan, ze l*llen zich eruit met een mailtje en wensen je verder een goed weekend toe !

  Zwakke punten
  ALLES!! Boeventent lees de slechte recensies op Google, denk dus aub 10x na en ga NIET in zee met Accon, je wil als ondernemer ontzorgd worden maar hier word jevd gek gehoude totdat je ondermening kapot is wacht daar niet op en begin er niet aan of ga vandaag nog WEG!! Voorkom verrassingen met financiele gvolgen!!

Bezoek Accon avm adviseurs en accountants

Schrijf een review